Stejně jako drtivá většina nemocnic a zdravotnických zařízení, i ústecká agentura ACME se potýká s nedostatkem pracovních sil. Kdokoli šikovný, správně vzdělaný a pečlivý si tady přitom může vydělat i 45 000 Kč za měsíc a kromě toho získat i spoustu výhod.

Agentura ACME péče v Ústí nad Labem už 23 let zajišťuje domácí zdravotní péči a domácí hospicovou péči. Sestřičky, které v agentuře pracují, se starají o klienty různých věkových skupin s různými onemocněními a úrazy. Jsou to takoví andělé bez křídel – místo nich mají ohromnou dávku empatie a ochoty pomáhat, zároveň jsou duševně i tělesně odolné a k tomu všemu z nich ještě čiší lidskost a vstřícnost. Je jich ale málo a hledají kolegy a kolegyně, kteří by se o klienty ACME  starali s nimi.

Poznali jste se v předchozím popisu a máte ukončené vysokoškolské , střední  zdravotnické vzdělání s maturitou  v oboru zdravotní sestra, praktická sestra? Pak by se vám taky možná líbilo:

  • mít jistotu základní mzdy ve výši 28 000 Kč měsíčně,
  • díky službám si za měsíc vydělat až 45 000 Kč,
  • dostávat 13 .plat a čtvrtletní odměny,
  • čerpat 5 týdnů dovolené a příspěvek na ni,
  • využívat perfektně vybavené pracovní zázemí s kuchyňkou, jídelnou, sprchou a dalším příslušenstvím,
  • nechat si hradit životní pojištění,
  • firemní auto s možností používat soukromě
  • proplácení stravného
  • mít k dispozici telefon s neomezeným tarifem a tablet,
  • dostávat na zimní období vitamíny a doplňky stravy,
  • účastnit se firemních akcí, jako jsou vánoční večírky nebo větší kulturní události,
  • a vzdělávat se (zadarmo, veškerá školení platí agentura ACME).

Pokud vás to zaujalo a začínáte si pohrávat s myšlenkou, že by ACME mohla být dalším významným bodem vaší kariéry, podívejte se taky na to, co od vás bude agentura potřebovat.

ACME neslibuje pohodu. Bývá to dřina, ale skvěle oceněná

V agentuře ACME je pořád hodně práce. Klientů je stále dost, sestřičky za nimi musí pravidelně dojíždět a starat se o ně. Musí za nimi vyrazit v nejparnějších letních dnech i v těch nejhorších mrazech, v dešti, větru, vánici… Prostě vždycky, když je to potřeba. Nejsou na to ale samy, když nechtějí. K dispozici mají řidiče, kteří je dopraví na místo i zpátky do agentury. Občas se sestřičky musí „poprat“ s tím, že do 7. patra panelového domu nejede výtah a že za dveřmi klientova bytu nedočkavě čeká pejsek na svůj pamlsek, za který je pustí dál.

Citlivý přístup a odolnost – dva pilíře, na kterých práce stojí

Není to vždycky tak úplně med. S klienty musíte zacházet vstřícně, řešit jejich trápení, ošetřovat je a všímat si nejen konkrétního problému, kvůli kterému přijedete, ale i toho, jestli je člověk celkově v pořádku. Pochopení a lidskost tu hrají důležitou roli. Ještě důležitější je ale odolnost a zdravý odstup. Nemocní lidé nebývají vždycky milí, naopak. Mohou být nepříjemní a zlost si vylévat na svém okolí, do kterého budete jako zaměstnanec ACME péče patřit. Pokud ale zvládnete obojí skloubit, tuto práci si určitě zamilujete.

V tuto chvíli hledá ACME péče 2 sestřičky jakéhokoli věku, s jakoukoli praxí. Rádi vás zaučí nebo přeberou něco z vašich zkušeností. Zaujala vás nabídka? Zavolejte na 475 216 311 nebo napište na info@acmepece.cz. Více o službách, které agentura poskytuje, zjistíte na webu www.acmepece.cz.

Všeobecná zdravotní sestra